Beef-ul dintre Selly, Abi si Exploit ia amploare dupa clipul lui Selaru

  /  Tags: ,

Beef-ul dintre Selly, Abi si Exploit ia amploare dupa clipul lui Selaru

Iesirea lui Exploit din 5GANG a fost scandalul sfarsitului de an pe YouTube. Si atunci cand este un scandal pe YouTube, este si divertisment pentru utilizatorii care cauta sa-si ocupe timpul cu problemele altora. Asta a fost si cazul toamna trecuta, cand a fost acel beef dintre Alex Alvarez si Mario Fresh. Doua personalitati carora beef-ul le-a prins extrem de bine, Mario Fresh fiind in umbra lui Alex Velea si Lino Golden atunci cand vine vorba despre artistii de la Golden Boy Studio, iar Alvarez fiind unul dintre aci vloggeri care au ajuns cunoscuti datorita faptului ca aveau prietena (in cazul de fata, pentru prima lui prietena, iar ulterior relatia cu Diana Condurache din 5GANG l-a ajutat sa mentina un minim de relevanta, pe langa acel val cu gang-urile de pe YouTube). Au fost trei diss-uri si un clip in care Alvarez ii dadea si un raspuns si descria motivul pentru care cei doi s-au certat. 

Insa acest beef are potentialul de a capata proportiile celui dintre Selly si fratii Gogan in primavara anului trecut. Si asta fix dupa o perioada de relativa liniste pe YouTube. Desigur, era acel beef dintre Abi si 5GANG dupa toata chestiunea cu piesa Scuze, insa faptul ca trupa nu a raspuns intepaturilor de la “regele Romaniei” a facut din toata chstiunea un single combat, intr-un fel. Insa, acum situatia sta altfel.

Exploit a lansat piesa “Cenzurat”, la scurt timp dupa iesirea din 5GANG, pisa prin care lasa sa se inteleaga ca iesirea acestuia din trupa nu a fost una de comun acord. La scurt timp dupa asta, Exploit s-a fotografiat cu Abi. Ceea ce a surprins multa lum avand in vedere faptul ca este vorba despre un dusman declarat al celor de la 5GANG. Dupa care, la putin timp distanta, 5GANG a scos prin piesa “Tank”, care era un fel de sneak diss pentru Exploit. Cu versuri gen “nu scuipa unde ai mancat”. Un atac care se putea referi ori la piesa “Cenzurat”, ori la asocierea lui Exploit cu Abi. Lucrurile s-au mai linistit o perioada.

Pana atunci cand Exploit si Abi au scos “Sarpe”, un diss pe fata pentru Selly. Si pentru 5GANG, dar mai mult pentru Selly. Un diss in care Exploit il acuza pe Selly ca l-ar fi vandut pentru bani si ce a mai spus atunci. Iar Abi a sustinut ca era sa-l bage in spital pe Selly atunci cand s-au intalnit. Plus ca sunt o gramada de amenintari cu bataia in diss-ul respectiv. Ei bine, acum Selly a scos un raspuns pentru cei doi. Si sa spunem doar ca se fac acuzatii grave la adresa lui Exploit, ca ar fi vrut sa se foloseasca de tot proiectul 5GANG pentru a creste si a-si pregati mutarea intr-o zona de trap underground total diferit fata de cel “cantat” de 5GANG. Si o multime de alte acuzatii in legatura cu modul in care Exploit nu muncea pentru acest proiect. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *