Google Nest Wifi

  /  Tags: ,

Google Nest Wifi

Daca ai nevoie de un router inteligent, Nest Wifi este alegerea potrivita. Dupa ce l-ai instalat vei avea Wifi in toata casa si fiecare punct Wifi este un punct inteligent. Nu este deloc greu de instalat, este precum ai instala un difuzor inteligent. In randurile de mai jos voi detalia caracteristicile acestui router inteligent. 

Daca te-ai decis sa iti cumperi Google Nest Wifi, microfoane incorporate si un bass de calitate trebuie sa iti pui deoparte 269 de dolari. 

Google Nest Wifi are si Google Assistant si Google Home. Eero, detinut de Amazon, vine la pachet cu trei piese si costa 249 de dolari, adica cu 20 de dolari mai putin decat o configuratie Google Nest Wifi, care are doar doua dispozitive. Netgear Orbi are si el trei piese si costa 229, care este cu 50 de dolari mai putin decat Nest Wifi. Cu toate acestea, s-a dovedit foarte rapid, usor de utilizat, de incredere, ceea ce i-a eliminat pe Eero si Netgear Orbi cand vine vorba de viteza. Din pacate nu permite noua retea de Wifi, adica Wi-Fi 6, dar asta conteaza doar pentru 500 megabits pe secunda in plus la viteza pe care o are deja. 

Google i-a oferit acestui router un design nou, viteze de varf si permite adaugarea controalelor vocale Google Assistant in fiecare punct Wifi Nest. Vei putea sa controlezi totul prin intermediul Google Home, de tot ce ai nevoie este un cont de Google. Aplicatia nu este deloc dificila, este usor de utilizat si este rapida, te poti sa incerci diferite configurari. Trebuie sa ii spui aplicatiei sa se conecteze cu routerul si apoi trebuie sa scanezi un cod QR, dupa care trebuie sa astepti cateva minute si totul este gata. 

Routerul nu ofera atat de multe controale si functii ca unul special pentru jocuri, dar tot are functii utile si usor de utilizat. Poti sa vezi toate dispozitivele care sunt conectate si cu o comanda vocala poti sa intrerupi conexiunea acestora la router. Nest Wifi nu este singurul care are aceasta functie si modelele mai noi pot sa blocheze un anumit dispozitiv care este conectat. Nest Wifi mai poate sa dea prioritatea unui dispozitiv pe care il alegi tu, care este foarte util daca transmiti video 4K sau jocuri online. Routerul vine la pachet cu o singura mufa Ethernet, asa ca vei avea o singura conexiune pentru jocuri sau pentru o consola. 

Punctele de la router asigura conexiunea cu toate functiile Google Assistant care sunt activate prin voce, un comutator de sunet, microfon in spate si controale tactile. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un router Google Nest Wifi este o alegere potrivita, are o viteza foarte mare, este usor de utilizat si vine la pachet cu Google Assistant si Google Home.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *