Servicii de streaming

  /  Tags: ,

Servicii de streaming

Exista foarte multe servicii de streaming, iar daca tu ai abonament la multe servicii, in acest caz, ai putea sa renunti la cateva, mai ales din cauza crizei provocate de coronavirus. Desi sunt destul de importante in aceasta perioada in care foarte multe persoane se uita la filme si seriale pentru a combate plictiseala. Nu trebuie sa ai abonament la fiecare serviciu pentru a beneficia la o serie de filme si seriale, trebuie doar sa il pastrezi pe cel care iti place cel mai mult. O sa descriu cateva servicii de streaming ca sa vedem avantajele si dezavantajele pentru a-l pastra pe cel mai potrivit pentru tine. 

Hulu este un serviciu de streaming foarte bun in care noile episoade sunt incarcate foarte repede, deci nu trebuie sa astepti mult pana cand apare un nou episod la un serial pe care il urmaresti. Un abonament de baza costa 6 dolari pe luna, iar cel fara reclame costa 12 dolari pe luna. Exista si abonamentul de 55 de dolari pe luna in care poti sa vezi episoadele la televizor fara sa ai nevoie de un cablu. Un dezavantaj este ca unele episoade mai vechi ale unor seriale nu le reda. 

Netflix a devenit foarte popular, are filme, seriale, documentare originale. Dupa ce se incarca un sezon dintr-un episod va trebui sa astepti luni sau chiar un an pana va aparea si urmatorul. Abonamentul standard este de 9 dolari pe luna, iar cel Premium este de 16 dolari pe luna. 

Daca esti utilizator al unui dispozitiv Apple, atunci Apple TV ti se va parea cel mai potrivit serviciu de streaming. Doar ca Apple TV nu are filme si seriale autorizate si nu mereu lanseaza sezoanele dintr-un serial deodata, asa ca tot va trebui sa astepti pentru sezonul urmator. Apple TV a facut totusi un serial original si gratuit pe baza pandemiei de coronavirus. Abonamentul costa 5 dolari pe luna sau 50 de dolari pe an. 

Amazon Prime care costa 13 dolari pe luna sau 6,9 dolari pe luna pentru studentii, iti permite sa accesul la Prime Video. Serviciul are multe seriale si filme pe care le-a cumparat si poti sa vizionezi gratuit unele seriale unde scrie “Prime”. Amazon are de 4 ori mai multe filme decat Netflix. 

Daca ai copii, serviciul de streaming potrivit pentru ei ar fi Disney Plus care contine toate filmele originale si un abonament costa 7 dolari pe luna. Daca nu ai copii cred ca este usor sa renunti la serviciul acesta de streaming. 

Acestea fiind spuse, daca ai cate un abonament la fiecare serviciu de streaming, iar coronavirus te-a afectat financiar, ar fi cazul sa renunti la cateva sau chiar sa pastreze doar unul care iti place cel mai mult.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *