Huse ieftine pentru Airpods

  /  Tags: ,

Huse ieftine pentru Airpods

Airpods-urile nu sunt intocmai niste dispozitive foarte ieftine si de aceea trebuie sa avem o grija mare de ele, sa nu le lasam unde nu trebuie, sa nu le scapam si multe alte lucruri. Poate ca Airpods-ul tau a venit la pachet cu o husa, ceea ce este foarte bine, pentru ca le fel cum avem huse la telefoane pentru a le proteja, asa au nevoie si Airpods-urile, in caz contrar, la o cazatura se pot sparge si o reparatie poate costa destul de mult. Daca nu ai un buget prea mare pentru a-ti cumpara o husa si acesta este motivul pentru ca nu ti-ai cumparat, tin sa te anunt ca exista cateva huse foarte bune pentru Airpods si care se gasesc la un pret mai mic de 15 dolari. Daca vrei ca Airpods-ul tau sa nu pasteasca nimic, poate ca ar fi timpul sa ii cumperi o husa, iar in randurile de mai jos voi prezenta husele ieftine. 

NeotrixQI AirPods Case se gaseste la un pret de 6 dolari pe Amazon si este o husa rezistenta la apa, are un strat subtire de silicon, are un capac care proteja Airpods-ul tau de praf, dar lasa sa straluceasca LED-ul si are un inel in forma de D, cu ajutorul caruia il poti tine in mana. Husa fiind rezistenta la apa, poti sa mergi la Airpods-ul pe plaja sau il poti lua cu tine la baie. 

Mobosi Military AirPods Case Cover este o husa din cauciuc in care poti pune Airpods-ul, are un inel de un poti sa prinzi husa. Este o husa in stil militar, dupa cum sugereaza si numele, se gaseste la 14 dolari pe Amazon. 

Elago Mini Car AirPods Case este u husa amuzanta, interesanta in forma de masina. Farurile din fata si din spate stralucesc in intuneric si este confectionata din silicon, ceea ce inseamna ca este rezistenta la socuri. Nu este i carcasa cu incarcare wireless. Acesta costa 15 dolari pe Amazon. 

Doboli AirPods Pro Case Cover este o carcasa din silicon si se gaseste intr-o gama larga de culori. LED-ul specific incarcarii este vizibil, carcasa nu are rolul de a incarca wireless, dar este rezistenta la apa si costa 7 dolari pe Amazon. 

Ztotop Case for AirPods Pro este confectionata dintr-o combinatie de silicon si un plastic poliuretan, iar acest lucru inseamna ca este foarte rezistenta chiar si la socuri mari. Are un capac si un inel in forma de D. In partea de jos se poate permite incarcarea prin cablu, dar nu incarca wireless si costa 12 dolari. 

Prin urmare, daca ai Airpods dar nu ai primit o carcasa si nici nu ti-ai cumpara pana acum, este cazul sa iti cumperi pentru ca o carcasa este foarte importanta si nici nu este scumpa. Poti sa iti alegi din modelele anterioare care au un pret de sub 15 dolari. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *