Biciclete pentru copii

  /  Tags: ,

Biciclete pentru copii

Daca ai un copil caruia inca nu i-ai cumparat o bicicleta pe masura lui si vrea si el sa se plimbe cu ceilalti copii cu bicicleta, poate ca ar fi cazul sa ii cumperi. Dar daca nu vrea sa se plimbe cu bicicleta, iar tu vrei sa il inveti, trebuie sa ii iei o bicicleta care sa ii placa la nebunie pentru a-l determina sa invete. Asa ca, nu vrei sa dai gres cu prima lui bicicleta si in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune biciclete pentru copii. 

Early Rider Belter 16 are un design destul de simplu, are rame de aluminiu, accesorii negre, costa 315 lire sterline. Este foarte usor, cantareste doar 5,5 kg. Are cauciucuri destul de mari si tractiuni a centurii, ceea ce nu este prea des intalnit la o bicicleta pentru copii. Acest model a castigat la Eurobike si la Red Dot Design in 2013. 

Bobbin Gingersnap este o bicicleta in stil retro, vintage si costa 165 de lire sterline. Are o roata de 12 potrivita pentru copii de la 2 pana la 4 ani. Are un cadru clasic din otel, lanturi pe culori, are un cos in fata si cantareste 11,5 kg. Restul constructiei este un mix intre aluminiu, cauciucuri si otel. 

Little Big Bikes costa 250 de euro si este potrivita pentru copii care incercearca pentru prima oara sa mearga cu bicicleta. Bicicleta are mai multe moduri, 1 fiind cel mai mic, potrivit pentru copii de 2 ani si pedalele pot fi date jos. Cand mai creste ele pot fi puse inapoi pentru prima lui incercare reala de a merge cu bicicleta. 

Frog 52 este o bicicleta de calitate pentru copii intre 5-6 ani, care stiu totusi sa mearga pe bicicleta. Ea costa 280 de lire sterline. Cadrul, bara, stalpul scaunului sunt din aluminiu, iar franele reactioneaza chiar si la cea mai mica atingere. Ea are o singura viteza, astfel incat copii sa se concentreze pe echilibru si pe franare. 

Islabikes Beinn costa 400 de lire sterline, rotile de 20 inci sunt pentru copii de 5 ani, cele de 24, 26 si 27 inci pentru cei peste 10 ani. Fiecare bicicleta are roti foarte usoare, are schimbator. Are manere subtiri pentru mainile mici. 

Black Mountain Pinto & Sk√łg costa 330 de dolari si este potrivita pentru copii de 5-8 ani. Ea are 3 moduri, Balance, Small Pedal si Large Pedal, astfel incat se poate ajusta in functie de varsta. Bicicleta este din aluminiu, cadrul se poate regla. 

Prin urmare, daca vrei sa invete copilul tau sa mearga pe bicicleta, ar trebui sa ii cumperi o bicicleta care sa ii placa foarte mult pentru a fi determinat mai mult sa invete si poti alege dintre cele mai bune modele prezentate anterior. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *