Noua serie Roku 6 TCL

  /  Tags: ,

Noua serie Roku 6 TCL

In ultimul timp, televizoarele de la Roku au fost unele dintre cele mai bune atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al performantei. In anul 2020 se va lansa noua serie Roku 6 TCL care promite o performanta si mai buna. Printre specificatiile noi se numara LED-uri Mini, care ofera o calitate mai buna a imaginii, rata de actualizare variabila care poate ajunge pana la 120 Hz, modul de joc THX si o dimensiune de 75 inci. Se introduce si seria 5, aceasta costa mai putin, doar ca nu are LED-urile Mini, dar are QLED si intunecare locala completa si o dimensiune mai mica de 50 de inci. Din pacate nu exista prea multe detalii despre noua serie de televizoare. 

Dar daca nu ai mare nevoie de un televizor, se prea poate ca TCL sa reduca preturile de Black Friday din noiembrie cu cel putin 100 de dolari pentru modelul de 75 de inci. Dar daca nu poti astepta pana atunci, se mai gasesc modele de televizoare TCL din 2019 cu 800 de dolari pentru 65 de inci si poate ca se vor mai ieftini chiar la 700 de dolari si poate fi o alegere foarte buna, poate chiar mai buna decat noua serie 6. Pentru imbunatatirile aduse noii serii trebuie sa platesti in plus 100-200 de dolari si nu ar merita atat de mult acesti bani in plus, pentru ca si performantele televizorului din 2019 erau suficient de bune. Si seria 8 din 2019 este destul de performant si are un pret redus de 1.000 de dolari pentru 65 de inci si 1.500 de dolari pentru 75 de inci. 

Mini LED-urile ajuta la o intunecare locala completa pentru o calitate mai buna a imaginii televizoarelor LCD. Permite iluminarea de fundal, pentru a lumina zone diferite in acelasi timp. Acest lucru duce apoi la un contrast ridicat, fiind elementul cheie a unei imaginii bune. Cel mai ieftin televizor din seria 6 are 1.000 de LED-uri si 240 de zone, iar cel mai scump din seria 8 are 10.000 de mini LED-uri si 1.000 de zone. TCL spune ca mini LED-urile din seria 6 aduc o uniformitate si luminozitate mai puternica si un contrast mai mare. 

Cealalta functie noua este modul de joc THX. Este destinat pentru jocurile video care au un interval de intrare redus si activeaza automat modul de joc cand este conectat la un dispozitiv compatibil si rata de actualizare variabila ajuta la jocuri. 

Acestea fiind spuse, seria 6 de la TCL nu este chiar cea mai bune, seria 8 se poate spune ca este mai buna, dar daca vrei neaparat sa cumperi acest televizor, poti sa astepti pana in noiembrie cand va fi la reducere de Black Friday. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *