Motorola One 5G

  /  Tags: ,

Motorola One 5G

Avand in vedere ca telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe, iar criza provocata de coronavirus ne-a pus in dificultate din punct de vedere financiar, cumpararea unui nou telefon nu este o cheltuiala atat de prioritara, iar daca este, ne putem orienta si catre modele mai ieftine, nu doar sa sarim la noile modele scumpe, precum Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Motorola are multe telefoane accesibile, Stylus Moto G, G Power si G Fast. Dar si Motorola One 5G este un telefon accesibil, avand un pret mai mic de 500 de dolari. Pentru a afla mai multe detalii despre acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Motorola One 5G se va lansa mai tarziu, probabil in octombrie si fiecare versiune va fi compatibila cu reteaua 5G. Telefonul va avea un ecran Full Hd de 6,7 inci, cu o rezolutie de 1080 x 2520 pixeli, va fi dotat cu un procesor Snapdragon 765, care este incorporat si in Motorola Edge, LG Velvet si Galaxy A71. Bateria are o capacitate de 5.000 mAh, are suport pentru incarcare TurboPower, are o mufa pentru casti, o rata de actualizare de 90 Hz si 6 camere, 4 de spate, 2 frontale. Are NFC pentru Google Pay, ruleaza Android 10. 

Pentru ca telefonul sa aiba un pret sub 500 de dolari, compania a trebuit sa renunte la unele specificatii, la fel cum a procedat si Apple pentru Iphone SE.Ecranul este LCD, nu este OLED, ceea ce inseamna ca nu vor fi culori atat de bogate. Are doar 4 GB memoria RAM, in conditiile in care majoritatea telefoanelor de gama medie au 6 GB sau chiar 8 GB. Telefonul va fi din plastic, nu din sticla, ceea ce inseamna ca nu va avea un design premium. 

Totusi, telefonul are 4 camere de spate, inclusiv o camera macro. In jurul camerei macro se afla blitul, care este utila atunci cand faci o poza de aproape a unui subiect. Camera principala are 48 MP si foloseste tehnologia de pixeli binning, mai are o camera cu un unghi ultra-larg si o camera de adancime de 2 MP, care se foloseste la pozele in mod portret. 

In fata are 2 camere, una dintre ele este standard de 16 MP, iar cealalta are un unghi ultra-larg de 8 MP. Toate camerele folosesc tehnologia AI a Motorola de captare a zambetului, diferite moduri si setari, compozitie inteligenta. 

Acestea fiind spuse, aceste sunt toate detaliile care se cunosc pana acum despre noul Motorola One 5G care va fi lansat in octombrie si va fi un telefon de sub 500 de dolari. Pentru un telefon la un pret asa accesibil are functii destul de bune, ce este drept, are si cateva lipsuri, dar este de inteles.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *