Iphone 12- zvonuri

  /  Tags: ,

Iphone 12- zvonuri

In evenimentul de saptamana trecuta, Apple nu si-a lansat noile sale Iphone-uri, seria 12, iar cei care sperau sa se lanseze aceste dispozitive au fost dezamagiti. S-au lansat doar 2 smartwatch-uri si iPad-uri. Noile telefoane se presupune ca se vor lansa luna viitoare. Pana anul acesta, noile telefoanele de la Apple se lansa in septembrie, dar cum anul acesta nu a fost unul obisnuit, productia fie a fost inchisa pentru o perioada de timp, fie a fost incetinita. Daca vrei sa afli cateva dintre zvonurile despre functiile pe care le va avea noua seria, Iphone 12, urmareste randurile de mai jos. 

IOS 14 se poate descarca, ceea ce inseamna ca Iphone 12 va avea specificatiile noie, precum widgeturi, foldere pentru aplicatii. Alte zvonuri mentioneaza faptul ca s-ar putea sa existe o detectare 3D a adancimii de pe camere din spate si dimensiuni noi ale ecranului. Conectivitatea 5G este mai multe decat posibila, mai ales ca Samsung a adaugat 5G la ultimele sale telefoane, Note 20, dar si la seria S20. 

Zvonurile auzite cel mai des sunt urmatoarele: ca se va lansa in octombrie; vor fi 4 modele, adica 4 modele diferite de ecrane, Iphone 12- 5,4 inci, Iphone 12 Pro- 6,1 inci, Iphone 12 Max- 6,1 inci, Iphone 12 Pro Max- 6,7 inci; modelul de baza, Iphone 12, s-ar putea sa fie mai ieftin decat Iphone 11, care avea un pret initial de 699 de dolari; telefoanele vor fi 5G; Iphone 12 s-ar putea sa nu vina cu adaptor sau casti; Iphone 12 s-ar putea sa vina in albastru inchis; telefoanele ar putea avea camera de adancime 3D.

Cand s-a lansat Iphone 11, a avut un pret de inceput de 699 de dolari. Se spune ca Iphone 12 va avea un pret de 649 de dolari, Iphone 12 va fi 999 de dolari si Iphone 12 Pro Max va fi 1.099 de dolari. 

Apple de obicei in fiecare an aduce ceva nou referitor la design, dar Iphone 12 este posibil sa aiba designul similar cu Iphone 11, doar ca marginile de la Iphone 12 posibil sa fie mai inclinate. Se mai spune ca este posibil ca telefoane sa fie mai plate.

Un alt zvon se refera ca telefoanele vor veni fara casti si fara un adaptor. Faptul ca nu vor fi casti este un motiv pentru a determina persoanele sa cumpere AirPods-uri. Lipsa adaptorului poate fi explicata de faptul ca ar reduce costurile avand in vedere ca telefoanele vor fi 5G.

Acestea fiind spuse, daca esti nerabdator sa iti cumperi noul Iphone 12, acestea sunt zvonurile cele mai des inalnite. Este posibil ca ele sa se transforme in adevar, dar pana cand nu se vor posta detaliile oficiale, nu vom sti nimic cu certitudine.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *