Cele mai bune Chromebook-uri din 2020

  /  Tags: ,

Cele mai bune Chromebook-uri din 2020

Daca ar trebui sa comparam sistemele de operare intre ele, Chrome OS ar fi cel mai bun. Ele sunt centrate pe Chrome, ceea ce inseamna ca sunt potrivite pentru muzica, filme, navigare web, jocuri, dar si pentru munca sau scoala. Acest sistem de operare iti este mult mai eficient, mai ales ales daca ai nevoie de serviciile sau aplicatiile Google. Asa ca, daca ai nevoie de un laptop, un Chromebook poate sa fie o alegere foarte buna, dar mai intervine problema, care Chromebook este mai bun? Ei bine, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune modele de Chromebook-uri si tu il poti alege pe cel care iti place cel mai mult.

Chromebook Lenovo Yoga este un laptop 2 in 1 foarte bun, se gaseste la un pret de 900 de dolari. Are un ecran tactil 4K de 15,6 inci, o durata de viata a bateriei foarte buna, este dotat cu un procesor Intel Core i5, cu o memorie RAM de 8 GB, iar performantele sunt suficient de inalte, astfel incat sa se descurce cu activitati de divertisment, zilnice si de birou. Este din aluminiu, ceea ce ii ofera un design premium, iar tastatura si touchpad-ul sunt confortabile si receptive. Camera web are un obturator ce poate sa acopere camera web cand nu o folosesti, pentru o confidentialitate mai mare. Ii lipsesc cateva specificatii pe care modelele de la Lenovo le au, dar este in continuare foarte bun.

Samsung Chromebook 4 costa 680 de dolari, are un ecran de 15,6 inci, este dotat cu un procesor Intel Celeron, are o memorie RAM de 4 GB, doar ca, din pacate, spatiul de stocare este destul de mic, de 32 GB. Are o rezolutie Full HD de 1921 x 1080 pixeli, ceea ce inseamna ca ofera imagini clare.

Chromebook Acer 714 este confectionat din aluminiu, este durabil, rezistent, poate sa reziste in cazul cazaturilor mai puternice. Are certificare Citrix Ready, ceea ce inseamna ca functioneaza cu aplicatiile de afaceri. Are si un cititor de amprente.

Asus Chromebook Flip C434 costa 561 de dolari, este din aluminiu, are un ecran de 14 inci cu o rezolutie inalta, un spatiu de stocare si memorie RAM mai mare si un procesor puternic.

Google Pixelbook costa 649 de dolari si chiar daca nu se mai fabrica, se poate gasi reconditionat. El este elegant, are o tastatura confortabile, iar durata de viata a bateriei este foarte buna.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un nou laptop si vrei sa ai toate serviciile Google, un Chromebook ar fi cea mai buna varianta, iar modelele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *