Amazon Echo Vs HomePod Mini Vs Nest Aud

  /  Tags: , ,

Amazon Echo Vs HomePod Mini Vs Nest Aud

Anul acesta s-au lansate cateva difuzoare inteligente. Sunt multe persoane care au un difuzor inteligent pentru ca este destul de util si sunt si persoane care isi doresc unul. Deodata cu lansarea seriei Iphone 12, Apple a mai lansat si HomePod Mini. Google a alansat un nou difuzor, Nest Audio, iar Amazon Echo este pe cale sa apara. Fiecare are propriul asistent vocal, Siri, Google Assistant si Alexa. Daca vrei sa iti cumperi unul dintre cele 3 modele, doar ca nu sti care este mai potrivit pentru tine, in randurile de mai jos le voi compara. 

Amazon Echo 2020 costa 100 de dolari si functiile Alexa au fost imbunatatite fata de modelul din 2019. Acum poti sa vorbesti cu ea mai natural, iar controalele prin intermediul Alexei, ajung la capacitatea Google Assistant. Difuzorul are un nou hardware si un nou receptor Zigbee pentru a se conecta la becurile inteligente si un Amazon Sidewalk pentru conectarea la retea. Calitatea sunetului este mai buna si are mai multa putere decat Nest Audio. Cand Amazon Echo are volumul la 85% este similar cu volum maxim de la Nest Audio. Echo are un woofer de 3 inci, asa ca basul este mai puternic si mai bogat. Sunetul se adapteaza in functie de acustica din fiecare camera. 

Nest Audio costa tot 100 de dolari si fata de modelul din 2016 are cu 75% un bas mai mare si o putere cu 50% mai mare. Difuzorul este aproape de 2 ori mai mare decat HomePod Mini si are mai multe aspecte imbunatatite. Google Assistant este cel mai natural dintre cei 3 asistenti vocali. Din pacate, nu are acea acoperire larga de a se conecta cu mai multe dispozitive inteligente pe care o are Alexa, dar totul se poate rezolva cu hubul Zigbee pe care il are Amazon Echo. 

HomePod Mini costa 99 de dolari si este mai mic si decat primul model de HomePod. Difuzorul este incorporat cu Siri si se poate conecta la mai multe dispozitive Apple. Apple spune ca si acesta poate sa se adapteze acusticii din camera, precum Amazon Echo si sa redea muzica de pe Iphone. Siri nu este atat de naturala ca Google Assistant, dar poate face exact ceea ce fac si ceilalti 2 asistenti vocali. Compania a pus accent pe securitate si confidentialitate difuzorului. Asta inseamna ca nimic din ce spui nu poate sa fie distribuit fara voia ta. Se poate alege daca vrei sa fie trimise inregistrarile la Apple sau nu. Un dezavantaj al difuzorului este marimea sa, pentru ca este prea mic si pretul pre mare. Nest Mini si Echo Dot de la Amazon au dimensiunea sa si costa 50 de dolari. 

Asadar, toate cele 3 difuzoare au acelasi pret, deci il alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine nevoilor tale. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *