Imoo Watch Phone Z6- review

  /  Tags: ,

Imoo Watch Phone Z6- review

Atunci cand vine vorba de a alege un ceas inteligent, trebuie sa alegi dintr-o varietate mare de modele, pentru ca exista foarte multe modele pe piata. De obicei, tindem sa ne axam pe marcile mai cunoscute, precum Apple, Samsung, Fitbit si altele. Modelul Imoo Watch Phone Z6 este si el unul bun chiar daca nu este atat de cunoscut si este potrivit si pentru copii. Acest ceas are un software bun, functii utile, iar daca vrei sa afli mai multe detalii despre el, ramai cu ochii pe randurile de mai jos unde il voi prezenta. 

Chiar daca nu este o companie atat de cunoscuta, Imoo a debutat in 2012 si s-a axat mai mult pe ceasurile pentru copii. Modelul Watch Phone Z6 este un produs de a 5-a generatie. 

Ceasul vine la pachet cu un incarcator, care are un USB-A la final, ceea ce inseamna ca se poate asocia cu orice alt incarcator pentru telefon. Cand se va incarca, trebuie sa deschizi ceasul si atasamentul se fixeaza foarte usor, este sigur si magentic. Ceasul nu are nicio banda de rezerva, pentru ca se potriveste pentru orice mana de copil, oricum inlocuirea unei curele este destul de dificila. Ceasul este confortabil si in acelasi timp este si suficient de compact. Exista 2 versiuni de culoare, adica 2 nuante de verde, insotite de un corp violet, dar cureaua este in mare parte neagra.

Ceasul are un ecran tactil AMOLED de 1,41 inci si are o rezolutie de 320 x 360 de pixeli si este destul de luminos si va fi vizibil chiar si sub razele soarelui. Ecranul este protejat de o sticla de la Gorilla Glass si pe ecran mai exista o folie care se poate dezlipi. In lateral exista un singur buton care este de pornire. Navigarea se realizeaza prin gesturi, glisarea din lateral inseamna inapoi. In partea superioara se afla un buton care ii permite ceasului sa stea in pozitie verticala, fiind mai util pentru apeluri video si in spatele ceasului exista si o alta camera de 8 MP, iar cel de fata este de 5 MP. Chiar daca nu au senzori foarte mari, ceasul este mai avansat fata de alte modele de ceasuri inteligente. 

Ceasul se poate folosi atat pentru apeluri video, cat si pentru trimiterea mesajelor sau pozelor. Interfata ceasului este usor de utilizat, are o baterie de 680 mAh si poate sa reziste pana la 3 zile, iar incarcarea dureaza mai putin de 2 ore. 

Acestea fiind spuse, Imoo Watch Phone Z6 este un ceas inteligent foarte bun pentru copii, este flexibil, permite apeluri video, trimitere de mesaje si poze, durata de viata este una destul de buna si are un slot pentru un card de memorie. Este mai avansat decat alte modele de ceasuri inteligente si este ptorivit pentru copii.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *