Accesorii pentru telefoane

  /  Tags: ,

Accesorii pentru telefoane

Daca ai si tu un telefon la care ti destul de mult, nu trebuie sa fie neaparat cel mai nou lansat, dar ele sunt destul de importante pentru ca ne ajuta in mai multe activitati, ne sunt de foarte mare folos, poate ca ai si tu mare grija de el sa nu il scapi, sa nu il zgarii, pentru ca ar inseamna sa petreci o perioada de timp fara el, plus ca ar inseamna ca cheltui o suma mare de bani. Dar exista cateva accesorii de protectie, plus altele de incarcare, iar daca nu sti care sunt si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Incarcatorul se poate considera ca fiind cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul. Aceasta importanta se poate explica prin faptul ca telefonul ar putea fi folosit o zi sau 2, in functie de capacitatea bateriei, dupa care nu ar mai putea fi folosit daca nu se va incarca. Deci daca ai de exemplu un Iphone 8 si ti se va intampla sa ti se strice acumulatorul, este foarte important sa mergi la service pentru o schimbare a acumulatorului la Iphone 8 sau sa iti cumperi altul. Modelele mai noi de telefoane au si functia de incarcare wireless, dar pentru a beneficia de aceasta functie, trebuie sa iti cumperi un suport separat, pentru ca nu vine in cutie cu telefonul.

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului. Daca tocmai ti-ai cumparat un telefon si nu ai avut folie de protectie la el si l-ai scapat pe o suprafata dura, sansele sunt destul de mari sa fie nevoie de o reparatie, deci mai bine sa iti cumperi folia cat mai repede. 

Husa de protectie se recomanda si ea a fi cumpara imediat dupa achitionarea telefonului, de preferat deodata cu folia. Ea pe langa rolul de protectie, mai are si rolul de infrumusetare a telefonului. Se gaseste intr-o gama larga de modele, de culori, cu imprimeuri diverse, cu peisaje, cu flori, cu animale, cu sclipici si poate fi de silicon de spate sau de tip carte care protejeaza intregul telefon.

Bateria externa este foarte utila, mai ales atunci cand nu esti acasa, bateria este pe cale de a se descarca si tu ai in continuare mare nevoie de telefon, iar langa tine nu este nicio priza. Ei bine, in aceasta situatie bateria externa te va salva si ai nevoie doar de un cablu.

Incarcatorul auto este folositor cand te afli in masina, doar ca incarcarea este mai lenta. 

Prin urmare, daca iti lipseste unul dintre accesorii mentionate mai sus, este foarte important sa mergi sa le cumperi cat mai repede pentru ca telefonul tau sa aiba o protectie maxima si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *