Samsung Galaxy Buds Pro

  /  Tags: ,

Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung are cateva casti wireless, iar in anul 2020 a lansat o ultima pereche care are un design inovativ in forma de bob de fasole. Samsung urmeaza sa lanseze seria S21, iar in evenimentul din 14 ianuarie s-a anuntat ca aceste casti este posibil sa se lanseze deodata cu cele 3 telefoane. Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless, iar ultimele lansate de Samsung nu sunt intocmai pe gustul tau din cauza designului, poate ca te-ar interesa aceasta noua pereche, asa ca, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Samsung Galaxy Buds Pro se spune ca vor avea functia de anulare activa a zgomotului si ca vor avea si suport pentru Dolby Atmos, ceea ce inseamna ca vor reprezenta o adevarata concurenta pentru AirPods Pro. Se mai spune ca aceste casti vor avea o durata mai buna de viata a bateriei, ca vor avea suport Bluetooth 5.1 si ca se vor incarca prin USB-C.

Dupa cum am mentionat, castile se vor lansa deodata cu telefoanele seriei S21. Castile se vor lansa deodata cu telefoane, tocmai pentru a pastra traditia, avand in vedere ca Galaxy Buds Plus au fost lansate deodata cu seria S20. 

Samsung Galaxy Buds Pro vor avea un pret de 110 lire sterline, avand un pret mai mic decat cel al Galaxy Buds Live, care costa 179 de lire sterline. Bineinteles ca sunt mai ieftine si decat AirPods Pro care costa 249 de lire sterline.

Designul castilor va fi mai asemanator cu Galaxy Buds Plus decat cu Buds Live, deci nu vor fi in forma de bob de fasole. Carcasa de incarcare a ramas aceeasi ca la versiune anterioare, este in continuare patrata si castile nu mai au acele aripi pentru o fixa mai sigura.  Castile vor avea microfoane externe, ceea ce sustine zvonul despre anularea activa a zgomotului si au si alte dimensiuni de varfuri din silicon. Castile vor fi disponibile in culori de negru, alb, argintiu si violet. Castile vor fi rezistente la apa, avand rata de impermeabilitate IPX7, deci vor fi potrivite si pentru antrenamente. 

Functia Modul Ambient, cea care iti permite sa auzi ce se intampla in jurul tau, va fi imbunatatita. Pentru ca va avea suport Dolby Atmos se vor putea viziona filme ce au o calitate a sunetului surround foarte buna. Alte functii pe care este posibil sa le aiba castile sunt detectarea vocii, senzor de declansare pentru Bixby, se va putea regla volumul in stanga si dreapta, se va putea controla nivelul de anulare a zgomotului. 

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless, iar cele Buds Live de la Samsung nu iti sunt pe plac, poate ca vei putea astepta pana cand se vor lansa Galaxy Buds Pro, care promit sa fie foarte bune. 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *