Telefon scump sau ieftin

Telefon scump sau ieftin

Atunci cand ai nevoie de un telefon de munca sau de un telefon cu ajutorul caruia sa realizezi activitati de baza, sa suni, sa trimiti mesaje, sa fii intr-un grup de Whatsapp pentru munca, nu cred ca s-ar merita sa cheltuiesti prea multi bani pentru un telefon recent lansat, cum ar fi Samsung Galaxy S20 care costa 60.000 lei. Poate ca unul de 1.000 de lei ar fi suficient pentru ce nevoi ai avea. Dar daca un telefon este de gama medie asta nu inseamna ca nu este bun de nimic. Se pot face poze bune, chiar daca nu vor iesi ca cele care sunt facute cu un Galaxy S20 Ultra, ele sunt bune. Daca nu vrei sa te joci sau sa ai galeria plina de imaginii si videoclipuri, poate ca nu ai avea asa mare nevoie de un spatiu de stocare de 512 GB sau 256 GB. In functie de ce activitati ai, poti sa iti alegi telefonul.

Daca ai nevoie pentru a face poze, pentru a le edita, atunci clar ai nevoie de unul care are o camera foarte buna si o memorie foarte mare, cum ar fi Samsung Galaxy S20 Ultra, Huawei P40 Pro sau Iphone 11 Pro Max. 

Daca ai nevoie de un telefon cu ajutorul caruia sa poti sa suni pe cineva, sa mai poti sa trimiti un mesaj, un mail, sa mai faci si cate o poza din cand in cand, atunci nu se merita sa cheltuiesti atat de multi bani, ca sa iti cumperi Galaxy S20 sau alte telefoane nou lansate. Poate ca un Samsung Galaxy A9 2016 ar fi suficient de bun. Atunci cand iti cumperi un telefon trebuie sa te mai gandesti si la costul eventualelor reparatii. O inlocuire a sticlei la Galaxy S20 cu siguranta nu costa la fel ca o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A9 2016

Telefoanele mai scumpe sunt pentru cei care isi cumpara un telefon pentru a-l folosi zi de zi, pentru activitati mai complexe. Durata de viata a bateriei este un factor din ce in ce mai cautat, iar ultimele telefoane lansate au o durata de viata a bateriei destul de mare. Dar daca folosesti telefonul pentru cateva convorbiri telefonice, cate un mesaj, nu cred ca bateria se va descarca atat de repede. 

Fragilitatea este un factor care se incearca pe cat posibil sa fie eliminat. Se creeaza telefoane mai rezistente la apa, la praf, iar rezistenta la socuri este mai mare. Dar pentru a fi sigur ca telefonul tau nu va avea nicio zgarietura, indiferent de cat de scump este, ar trebui sa ai folie si husa la el. 

Asa ca, in functie de ce necesitati vrei sa rezolve telefonul, ar trebui sa stabilesti si bugetul.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *