Casti wireless pentru 2021

  /  Tags: ,

Casti wireless pentru 2021

Castile wireless sunt din ce in ce mai dorite de catre foarte multe persoane care s-au saturat sa descurce firele castilor. Cu toate acestea, exista o serie de modele pe piata, unele functioneaza mai bine cu Android, altele cu IOS, unele sunt foarte scumpe, altele sunt mai accesibile. Aceste casti trebuie sa fie in primul rand, foarte confortabile si sa creeze o strangere. Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless, doar ca nu sti care sunt cele care ti se potrivesc mai bine, in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune modele potrivite pentru anul 2021.

Castile Bose QuietComfort costa 279 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, calitatea sunetului este foarte buna, iar in acest moment pot fi considerate ca fiind cele mai bune casti wireless. Designul lor este unul mai mic, mai placut si mai confortabil si se potrivesc foarte bine in urechi. Au specificatii avansate de apelare vocala.

Samsung Galaxy Buds Pro costa 200 de dolari si au fost lansate deodata cu seria S21. Nu mai au designul in forma de bob de fasole ca Buds Live, au acum functia de anulare a zgomotului, iar calitatea sunetului este mai buna. Castile se potrivesc foarte bine in urechi si creeaza o strangere suficient de puternica. Au functia de sunet surround 360 Audio Samsung.

Samsung Galaxy Buds Live costa 130 de dolari, dar nu vor fi pe placul tuturor, in special din cauza designului in forma de bob de fasole, dar cu toate acestea au o calitate a sunetului foarte buna. Pentru ca designul este deschis, va permite sa auzi tot ce se intampla in jurul tau, fiind potrivit pentru alergatori. ELe se potrivesc bine in urechi. In timpul apelurilor reuseste sa reduca zgomotul foarte eficient.

EarFun Fre Pro costa 54 de dolari si sunt potrivite pentru sport, pentru antrenamente. Au functia de anulare a zgomotului, dar au si un mod de transparenta, se pot incarca wireless, au Bluetooth 5.2, iar durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore. Calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este echilibrat, basul este potrivit si castile sunt usoare si confortabile.

Google Pixel Buds 2 costa 180 de dolari si reprezinta o pereche ideala de casti petnru telefoanele Android. Sunt dotate cu Google Assistant, calitatea sunetului este foarte buna, sunt confortabile, se potrivesc bine in urechi, deci sunt sigure. Sunt potrivite si pentru efectuarea apelurilor si comenzile tactile sunt foarte bune. Durata de viata a bateriei este de 5 ore si au Bluetooth 5.0.

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless, acestea sunt unele dintre cele mai bune pentru anul 2021, unele mai scumpe, altele mai ieftine.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *