Porsche Design Acer Book RS- review

  /  Tags: ,

Porsche Design Acer Book RS- review

In evenimentul CES a fost anuntat un nou laptop de la gama Acer, fiind vorba despre modelul Porsche Design Acer Book RS, fiind dotat cu procesoare de a 11-a generatie. Modelul se inspira din gama de masini Porsche. Este un laptop de lux, premium, dotat cu o serie de componente bune. Doar ca , pe langa designul elegant, premium al laptopului, performantele s-ar putea sa dezamageasca o multime de utilizatori. Daca vrei sa afli care multe detalii despre acest model interesant de laptop de la Acer, ramai cu ochii pe prezentarea urmatoare.

Porsche Design Acer Book RS se gaseste la un pret de 1.999 de dolari, pentru versiunea cu Intel Core i7 si accesoriile cu care vine la pachet. Dar, se gasesc si modele mai ieftine, o versiune este dotata cu Intel Core i5 si costa 1,399 de dolari. Accesoriile se pot cumpra separat.

Laptopul este construit din materiale premium, din aluminiu, iar capacul este din fibra de carbon. Este foarte usor si subtire. Are 2 porturi USB 3.2, un port USB-C si o iesire HDMI. Laptopul se poate incarca prin 65 W. Tastatura este foarte buna, tastele sunt receptive, iar touchpad-ul este mare si functioneaza foarte bine. Are si un cititor de amprente in touchpad. Mouse-ul cu care vine laptopul la pachet nu este deloc bun, este din plastic, nu functioneaza bine si nu se incarca. Deci, poti opta pentru versiunea care nu include accesoriile pentru ca nu sunt atat de calitative.

Ecranul are un raport de aspect de 16:9, este tactil si este protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi. Atinge o luminozitate maxima de 340 nits. 

Porsche Design Acer Book RS este dotat cu un procesor Intel  Core i7, quad-core, de grafica se ocupa Nvidia GeForce MX350. Procesorul poate sa atinga viteze de pana la 4,70 Ghz, ceea ce reflecta performantele bune ale laptopului. El poate sa faca fata cu o serie de activitati, chiar daca sunt mai complexe, dar este in mod special potrivit pentru studenti sau pentru profesionisti. Grafica nu este chiar atat de buna si nu poate fata fata si la jocurile mai complexe. Laptopul nu are niciun ventilator.

Durata de viata a bateriei este foarte buna, in testul de redare video a rezistat timp de 10 ore si 12 minute, deci intr-o zi de lucru normala s-ar putea sa nu ai nevoie de incarcare.

Acestea fiind spuse, poti sa cumperi Porsche Design Acer book RS daca esti un fan al acestei companii, daca vrei sa ai un laptop puternic si daca ai nevoie de o durata de viata a bateriei care sa reziste cat mai mult. Dar daca nu ai un buget atat de mare, daca vrei un laptop pentru jocuri si daca utilizezi mai multe materiale media, s-ar putea ca acest model sa nu ti se potriveasca.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *